Cafu mogelijk langer bij Milan

Cafu mogelijk langer bij Milan
Foto: © SC

Marcos Cafu blijft dan mogelijk toch nog een seizoen langer bij AC Milan. In januari leek het er nog op dat de Braziliaanse rechts-back aan zijn laatste maanden in Italië bezig was, maar de 36-jarige verdediger onthulde dat vice-voorzitter Adriano Galliani hem vertelde dat er een mogelijkheid is om een nieuw contract te versieren.
 
Cafu: “Galliani deelde mij het goede nieuws mee, misschien kan ik mijn contract bij Milan verlengen. We zullen deze week met elkaar de details bespreken met de bedoeling om te zien of we tot een overeenkomst kunnen komen. Al 10 jaar lang zeggen mensen dat ik te oud ben, maar ik heb nooit opgegeven. Ik geloof dat ik nog lange tijd kan doorgaan en ik heb niet de intentie om te stoppen. Op dit moment is de kans dat ik hier blijf voor nog een seizoen groter dan de kans dat ik terugkeer naar Brazilië.”
 
Cafu maakte in 1997 de overstap van Palmeiras naar AS Roma. In 2003 verliet hij de Romeinse club enigszins verrassend voor AC Milan. Bij de Milanese club speelde hij al 101 wedstrijden in de Serie A en 33 wedstrijden in de Champions League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties