Koppinen wil weg bij Rosenborg

Koppinen wil weg bij Rosenborg
Foto: © SC

Miika Koppinen heeft ook het laatste contractaanbod van Rosenborg naast zich neergelegd. Het huidige contract van de 28-jarige middenvelder loopt eind van dit seiezoen af. “Hij wil inderdaad geen contractverlenging, we hebben hem nochtans verschillende voorstellen gedaan maar het antwoord was telkens negatief. Het ziet er dus naar uit dat Miika in 2008 niet meer voor Rosenborg zal spelen”, aldus sportief directeur Rune Bratseth.
 
Het probleem ligt blijkbaar op het financiële vlak, de eisen van Koppinen zouden te hoog liggen voor Rosenborg. Ondanks het feit dat de Fin zijn toekomst niet meer bij de Noorse landskampioen blijkt te liggen, heeft hij nog geen akkoord met een andere club. “Nee, daar ben ik momenteel nog niet mee bezig, tot nader order ben ik speler bij Rosenborg en wil me dit seizoen nog honderd procent inzetten voor de club”, aldus Koppinen. Een van de clubs die interesse in Koppinen heeft, is het Deense Brøndby.
 
Ook Mikael Dorsin, Daniel Braaten, Christer Basma en Roar Strand hebben contracten die eind van het seizoen aflopen en Rosenborg zal ook met hen eerstdaags rond de tafel zitten om hun eventuele toekomst bij de club te bespreken. Voor Braaten is er al interesse vanuit Vålerenga.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties