Koeman is dringend aan rusten toe

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koeman is dringend aan rusten toe
Foto: © SC

PSV-trainer Ronald Koeman is dringend aan rusten toe. Gisteren besloot hij in overleg met de directie van de Eindhovense club om ook volgend jaar hoofdcoach te blijven, maar meer wilde hij niet over dat gesprek kwijt.

Koeman heeft naar eigen zeggen geen zin meer in grote krantenkoppen. Hij vindt dat hij de laatste tijd genoeg in het nieuws is geweest en dat hij dringend toe is aan wat rust rond zijn persoontje. 

In Eindhoven werd sinds het in extremis behalen van de titel druk gespeculeerd over het lot van Koeman en de de meeste waarnemers dachten dat hij zou opstappen. Vooral de uitlatingen van voorzitter Frits Schuitema nadat PSV op het veld van Utrecht bleef steken op een gelijkspel waardoor PSV de titel alsnog leek te verspelen, zijn bij Ronald Koeman toen in het verkeerde keelgat geschoten.

Koeman leek ondanks zijn besluit om toch te blijven, niet echt opgelucht. Hij liet nogal nors weten dat er een persconferentie geweest is waarop alles is gezegd. Er is volgens hem voldoende wederzijds vertrouwen om nog een jaar met elkaar door te gaan. Volgens Koeman is er de afgelopen week heel wat onzin gezegd en geschreven en hij wenst er dan ook niet op te reageren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties