Vlierzele en Horebeke uitsgeschakeld in de eindronde

Hendrik De Vriesere

In de eerste helft liet Vlierzelenaar Dierickx een kans onbenut. als thuisspeler Vanderheyden werd uitgesloten was er een open baan voor Lotenhulle om in de aanval te trekken. Kort voor rust openden Termont de score 0-1 in de 39'. Op het einde van de wedstrijd een tegenaanval en zou kon Dobbels de bonus op het scorebord verdubbeld worden, en zou bezorgde hij zijn ploeg een verdiende overwinning. eindstand 0-2

In de andere westrijd had de thuisploeg geen problemen om Horebeke van het kastje naar de muur te spelen. Want het was Van Den Bossche die in de eerste helft het verschil maakte in de 24' en 30' om Hillegem op voorsrpong te brengen tevens de ruststand 2-0. Na de koffie konden de bezoekers geen vuist maken en kon Hillegem verder uitlopen naar forfaitcijfer, in de 80' en 82' kon Van Hamme tweemaal scoren, en in de 87' vondt Van Den Bossche een kleine opening en kon de 5-0 tegen de touwen duwen.

Lotenhulle - Hillegem spelen de finale op 17 mei.