Anderlecht druk bezig met andere versterkingen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Anderlecht druk bezig met andere versterkingen
Foto: © SC

RSC Anderlecht is sinds dit weekend verzekerd van de Belgische titel en dus kan het werk van manager Herman Van Holsbeeck om de ploeg te versterken, echt beginnen. Met de Braziliaan Triguinho werd al een naam vastgelegd, maar er is nog meer volk op komst naar het Astridpark.

Bij Anderlecht viel ook de naam van Sébastien Pocognoli van RC Genk. "Een uitstekende speler. Maar hij speelt bij Genk en ik vrees dat hij geen spek voor onze bek zal zijn", aldus de Anderlecht-manager in Het Nieuwsblad. Pocognoli staat in de belangstelling van AZ Alkmaar en de kans is groot dat als hij bij Genk vertrekt, hij volgend jaar onder Louis Van Gaal gaat spelen.

Naast François Sterchele circuleert ook de naam van Cyril Théréau in het Constant Vanden Stockstadion. Théréau wordt ook nadrukkelijk gevolgd door aartsrivaal Club Brugge. De Fransman speelde begin dit seizoen één maand voor Charleroi om dan naar de Roemeense topclub Steaua Boekarest te vertrekken voor 700.000 euro. In de Roemeense hoofdstad scoorde Théréau nog zestien keer. Ondertussen zou Théréau al een veelvoud moeten kosten van die 700.000 euro. Er zal wel pas actie ondernomen worden als Mbo Mpenza of Dieumerci Mbokani andere oorden opzoeken.

En hoe zit het met die fameuze box-to-box speler? "We hadden er eentje op het oog maar die is net getransfereerd waardoor we er niet meer aan kunnen", liet Van Holsbeeck optekenen in Het Laatste Nieuws. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties