Tedesco verlengt contract

K M
| 0 reacties
Tedesco verlengt contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Giovanni Tedesco zal ook volgend seizoen in de kleuren van Palermo te zien zijn. De 35-jarige middenvelder kwam immers tot een akkoord met de Rosanero om zijn contract met één jaar te verlengen. Zijn vorige overeenkomst liep volgende maand af.
 
Tedesco speelt sinds januari 2006 voor Palermo dat hem weghaalde bij Genoa in de Serie C1. De centrale middenvelder begon zijn professionele carrière bij Reggina waarbij hij in 1993 vertrok naar Fiorentina. Daar maakte Tedesco op 4 september 1994 zijn debuut in de Serie A toen La Viola met 2-1 won van Cagliari.
 
Via Foggia en Salernitana belandde hij bij Perugia waar hij zes seizoenen bleef. Tedesco kon er proeven van Europees voetbal toen zijn team zich in 2003 via de Intertoto kwalificeerde voor de Uefa Cup. In januari 2004 trok de ervaren middenvelder naar Genoa, waar hij een seizoen later getuige was van de promotie naar de Serie A. Die werd de ploeg echter ontnomen wegens omkoping en Tedesco volgde de ploeg naar de Serie C1. Een half jaar later bracht Palermo hem dan wel terug naar de Serie A.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties