Huysegems praat met Duitse degradant

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Huysegems praat met Duitse degradant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Stein Huysegems zou Feyenoord Rotterdam wel eens kunnen inruilen voor de kersverse Duitse tweedeklasser Borussia Mönchengladbach. ook Sharbel Touma van FC Twente voert gesprekken met de club van Wesley Sonck en Bernd Thijs.

Beide spelers hebben deze week al oriënterende gesprekken gevoerd in Duitsland. De enige vraag die rest is of Huysegems en Touma wel bereid zijn om in de tweede klasse te voetballen. 

Als Huysegems wil komen naar het Borussia Park, dan zullen die Fohlen wel tot een akkoord moeten komen met Feyenoord. Huysegems ligt er nog tot de zomer van 2010 onder contract. Touma kan transfervrij FC Twente verlaten omdat hij er een aflopend contract heeft.

Touma hoeft niet te klagen over interesse en lijkt naast Gladbach ook andere keuzemogelijkheden te hebben. Hij werd ook al in gelinkt aan PSV Eindhoven en AZ Alkmaar. Huysegems staat zeker open voor een transfer omdat hij in De Kuip geen vaste waarde is.

Naast Huysegems en Touma heeft Borussia Mönchengladbach nog heel wat voetballers uit de Nederlandse competitie op de korrel. De club meldde zich al voor Adil Ramzi en Davy De Fauw (beiden Roda JC), Danny Buijs (Feyenoord Rotterdam) en Evgeniy Levchenko (FC Groningen).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties