Sterkhouders willen weg bij Lyon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sterkhouders willen weg bij Lyon
Foto: © SC

Florent Malouda en Eric Abidal, twee Franse internationals van Olympique Lyon, willen allebei snel vertrekken uit de Rhônestad. Het lijkt nu al een kwestie van tijd vooraleer beide spelers hun koffers pakken. Beiden zijn naar eigen zeggen toe aan een nieuw avontuur.

Eric Abidal staat momenteel dicht bij een overeenkomst met FC Barcelona. In Catalonië zijn ze erg gecharmeerd door de polyvalentie van de linkerverdediger. Abidal is nog maar 27 jaar en dus dicht bij het hoogtepunt van zijn kunnen. De zaakwaarnemer van Abidal liet overigens weten dat als Barcelona op je deur komt kloppen, iedereen wel toehapt. Barcelona moet wel nog tot een akkoord komen met de Franse landskampioen en dat lijkt een moeilijkere bevalling te worden. Jean-Michel Aulas, voorzitter van Lyon, is een gewiekst onderhandelaar en heeft een prijskaartje van twintig miljoen euro aan de nek van de linksachter gehangen.

Malouda moet overigens nog vijf miljoen euro meer opbrengen. De linkspoot kan op het middenveld en in de aanval goed zijn plan trekken. Champions League-finalist Liverpool lijkt een oogje op hem te hebben. Malouda liet alvast weten niet meteen een voorkeur te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties