Barton praat met Hammers en Magpies

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barton praat met Hammers en Magpies
Foto: © SC

Joey Barton mag vertrekken bij Manchester City maar aan interesse is er geen gebrek. Hij praat momenteel met West Ham United en met Newcastle United.

Barton heeft zichzelf buitengesloten bij Manchester City nadat hij zijn ploegmaat Ousmane Dabo op het trainingsveld zodanig mishandelde dat de Fransman naar het ziekenhuis moest worden gebracht om zich te laten behandelen. Dabo besloot zelfs om aangifte te doen bij de politie. Het was niet de eerste keer dat Barton zich van zijn kleinste kant liet zien en daarom mag hij opkrassen bij The Citizens.

Manchester City heeft een vraagprijs van acht miljoen euro op het hoofd van zijn rebellerende middenvelder gekleefd. Beide clubs zijn ook bereid om dit bedrag op te hoesten. Volgens de Engelse media zou Barton al medisch gekeurd zijn bij Newcastle United, maar de club wil dat alsnog niet bevestigen.

UPDATE: Barton tekende een contract bij Newcastle United. Met de overgang is uiteindelijk een bedrag gemoeid van 11 miljoen euro. Er is in de verbintenis wel een clausule opgenomen dat de deal kan afspringen als Barton de cel in moet voor zijn daden tegen Ousmane Dabo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties