'Nieuwe Mexicaan voor PSV'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Nieuwe Mexicaan voor PSV'
Foto: © SC

Volgens de Mexicaanse televisiezender Televisa Deportes zou PSV Eindhoven zich versterken met de international Andrés Guardado. Bij de Nederlandse landskampioen zou hij zijn landgenoot Carlos Salcido terugvinden.

Volgens Guardado zouden zijn huidige club Atlas en PSV Eindhoven al een akkoord hebben bereikt en zou het enkel nog aankomen op enkele details. Guardado wilde per se de Mexicaanse competitie verlaten. Verschillende ploegen zouden interesse in de Mexicaan hebben getoond maar enkel PSV zou echt concreet geweest zijn.

PSV zou volgens de Mexicaanse media een transfersom van 5,5 miljoen euro betalen. Daarmee zijn de Nederlanders de concurrentie te snel afgeweest. Guardado werd vorig seizoen al gelinkt aan verschillende Europese topclubs uit Italië en Spanje en recentelijk zou ook Manchester United geïnteresseerd geweest zijn. 

Guardado speelde tot nu toe twintig interlands en was vorig jaar ook aanwezig op het WK in Duitsland. De kans is groot dat de polyvalente middenvelder tijdens de laatste groepswedstrijd van Mexico op de Copa America in actie zal komen. Mexico is al geplaatst voor de kwartfinales. Bondscoach Hugo Sanchez wil nu enkele basisspelers rust geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties