Namen wil koste wat kost naar tweede

Ruben Claesen
| 0 reacties
Namen wil koste wat kost naar tweede
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor UR Namur zijn het sombere dagen. De eerdere euforie na de promotie naar tweede klasse bleek valse hoop. Doordat Verbroedering Geel haar licentie niet kreeg, mocht Namen alsnog naar tweede klasse, maar in beroep kreeg Geel toch groen licht om komend seizoen aan te mogen vatten in de tweede divisie. Een beslissing waar Namen het absoluut niet mee eens is. Daarom spannen de Walen een kort geding aan bij de rechtbank van Namen om in extremis toch nog de promotie te behalen.
 
Volgens advocaat Luc Misson, die Namen zal verdedigen, zijn er genoeg argumenten om die beslissing te betwisten. Zo zou Geel het afbetalingsplan aan de RSZ en BTW in de laatste trimester van 2006 niet voldoende opgevolgd hebben. Ook zou Geel zijn licentie in beroep verkregen hebben door een document toe te voegen aan het dossier, wat helemaal uit den boze is. Bovendien bestond de commissie uit slechts drie personen, terwijl er dat volgens het reglement zeven moeten zijn.
 
Als klap op de vuurpijl trekt Misson ook nog de onpartijdigheid van die commissie in twijfel, omdat de betreffende personen alledrie Nederlandstalig waren.
De rechtbank van Namen zal de zaak vrijdagochtend om 10 uur behandelen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties