Inter trekt Jimenez en Rivas aan

K M
| 0 reacties
Inter trekt Jimenez en Rivas aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter heeft zich woensdag verzekerd van de diensten van twee nieuwe spelers. Luis Jimenez (foto) wordt voor een seizoen met aankoopoptie geleend van Ternana, terwijl Nelson Rivas een contract voor de komende vier seizoenen ondertekende.
 
Jimenez maakte in 2002 de overstap naar Ternana en speelde in de Serie B 88 wedstrijden met daarin 25 doelpunten. Het oog van Fiorentina viel op de 23-jarige aanvallende middenvelder en leende hem in januari 2006, maar ondanks 3 doelpunten in 19 wedstrijden werd hij niet definitief aangetrokken. Jimenez wou echter niet meer uitkomen bij het naar de Serie C1 gezakte Ternana en diende een klacht in bij de Fifa. Lazio leende hem uiteindelijk in januari 2007 voor anderhalf seizoen tot de Chileense international eind vorige maand bekend maakte dat hij niet wou terugkeren naar de Romeinse ploeg waar hij in 16 optredens 2 keer scoorde. Inter leent hem nu voor een seizoen voor 1 miljoen euro met een aankoopoptie van 11 miljoen euro. Waarschijnlijk zal ook Lazio een schadevergoeding moeten krijgen al werd niet bekend gemaakt hoe groot die is.
 
De tweede aanwinst is de Colombiaan Rivas. Hij komt over van het Argentijnse River Plate en tekende een contract tot 30 juni 2011. De 24-jarige verdediger speelde er sinds januari 2007 in totaal 14 competitieve wedstrijden. Daarvoor speelde hij in eigen land al 90 competitiewedstrijden voor Deportivo Cali.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties