Stadionomroeper SVZW krijgt stadionverbod

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stadionomroeper SVZW krijgt stadionverbod
Foto: © SC

Als het van het ministerie van Binnenlandse Zaken afhangt, zal de stadionomroeper van SV Zulte-Waregem geen fratsen meer kunnen uithalen. Volgens het ministerie ging Fadi Glor te zeer zijn boekje te buiten tegen Standard. Niet dit weekend toen hij toekomstig Premier Yves Leterme, een notoir Standard-supporter, verwelkomde met de 'Marseillaise', maar vorig seizoen op 10 februari.

"Bent u ook zo bang voor de Luikse maffia... Koop dan een tuinhuis bij..." had Fadi Glor door de luidsprekers gegalmd. In 2005 kwam zijn voorganger Dirk Callens ook al in opspraak toen - alweer tegen Standard - hij na de wedstrijd "een welgemeende fuck you" van Flip Kowlier draaide. Hij wilde zo de scheidsrechter bedanken voor de late gelijkmaker van Standard. 

Fadi Glor krijgt nu een stadionverbod tot 1 januari 2008 en moet ook een boete betalen van 500 euro. "Nu betekent Fadi geen bedreiging meer voor de bezoekers in het Regenboogstadion en ook niet meer voor het Belgische voetbal in het algemeen. We zoeken nu een 'ernstige' kandidaat-omroeper", luidt het bij Zulte-Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties