Doelmannenruil tussen Bilbao en Espanyol

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Doelmannenruil tussen Bilbao en Espanyol
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse topklassers Espanyol Barcelona en Athletic Bilbao hebben van doelmannen geruild. Iñaki Lafuente speelt volgend seizoen op uitleenbasis in het Estadio Olimpico de Montjuich terwijl Gorka Iraizoz een contract voor vier seizoenen onderschreef in het Estadio San Mames.

De 31-jarige Lafuente is een ervaren sluitpost. Het afgelopen seizoen speelde hij wel maar elf duels bij Athletic maar in de zeven voorgaande jaren speelde hij wel al 129 wedstrijden.

Iraizoz keepte vorig seizoen maar twee wedstrijden in de Spaanse competitie maar dat had te maken met de beurtrol die was afgesproken met de Kameroener Carlos Kameni. Iraizoz mocht tijdens de wedstrijden in de UEFA-beker in doel staan. In alle vijftien wedstrijden stond hij tussen de palen maar in de finale kon hij niet verhinderen dat FC Sevilla de strafschoppenreeks won.

Iraizoz nam gisteren huilend afscheid van Espanyol. "Deze club heeft me alles gegeven in mijn loopbaan en ik zal hen daarvoor eeuwig dankbaar zijn. Ik kreeg van hen de kans om te spelen in de Primera Division, ik won de Copa del Rey en al was het een beetje triest, ik speelde toch de finale van de UEFA-beker", aldus Iraizoz

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties