'Koevermans moet Koné vervangen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Koevermans moet Koné vervangen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Danny Koevermans is volgens de Nederlandse krant Eindhovens Dagblad de gedoodverfde kandidaat om Arouna Koné op te volgen als aanvalsleider bij PSV Eindhoven. Coach Ronald Koeman heeft aangegeven dat hij de AZ-spits er maar wat graag zou willen bij hebben.

Koevermans en zijn coach Louis Van Gaal kunnen momenteel niet door eenzelfde deur. Laatstgenoemde verwijt de spits dat hij onprofessioneel gedrag aan de dag legt. Koevermans wil AZ al een tijd verlaten, maar de Alkmaarders willen dat niet waardoor de situatie met de dag verslechterde.

Van Gaal zette Koevermans dit weekend in de tribune tijdens de verloren wedstrijd tegen Vitesse. Daardoor lijkt een scheiding onafwendbaar. Feyenoord had al eerder interesse in Koevermans maar AZ zou de aanvaller liever verkopen aan een club uit het buitenland omdat het de concurrentie liever niet zou versterken.

Het is dus maar de vraag of de interesse van PSV voor Koevermans die zes miljoen euro moet kosten in het noorden van Nederland welkom zal zijn. De overgang van Koné naar FC Sevilla is nog niet afgerond, maar beide partijen zouden dicht bij een akkoord staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties