Biglia: 'Misschien vertrek ik in januari'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Biglia: 'Misschien vertrek ik in januari'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De Argentijn Lucas Biglia is zwaar ontgoocheld na de uitschakeling van Anderlecht in de voorrondes van de Champions League. Het spelen in het kampioenenbal was namelijk de reden waarom hij voor de Brusselaars koos. Nu Anderlecht in de UEFA-beker moet spelen, overweegt hij zelfs een vertrek bij een interessant bod.

"We pakken naast iets groots. Ik ben hier echt niet goed van", steekt de Argentijn van wal in de krant Het Nieuwsblad. Dit hoeft niet noodzakelijk een rem te zijn op de ontwikkeling van de club maar dan moeten we wel de poules van de UEFA-beker halen", aldus de Argentijn.

Biglia wil niet gezegd hebben dat hij tegen Fenerbahçe de enige was die CL-niveau haalde. "Mijn ploegmaats halen wel degelijk het niveau. Alleen hadden we een aantal tekortkomingen zoals die zwakke eerste helft ginder en die vroege tegengoal hier. Internationaal wordt dat afgestraft", gaat de blonde verdedigende middenvelder verder.

Biglia, nog onder contract in Brussel tot de zomer van 2010, spreekt voor het eerst over vertrekken bij Anderlecht. "Ik voel me goed bij Anderlecht", liet hij nog eens verstaan maar deze keer praat hij - in tegenstelling tot vroeger - niet meer over het uitdoen van zijn contract. "Als er in januari een interessant bod komt waar zowel ik als de club beter van worden, dan valt over een vertrek zeker te praten", hintte de Argentijn als afsluiter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties