Falende directeur stapt op

Falende directeur stapt op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Walter Sabatini heeft zijn ontslag gegeven als technisch directeur bij Lazio. Hij faalde om een nieuwe doelman te vinden om Angelo Peruzzi te vervangen zodat de Romeinse ploeg verder moet met de 43-jarige Marco Ballotta als eerste doelman en de onervaren Tommaso Berni en Nestor Fernando Muslera als tweede en derde doelman.
 
Tevens verkeert Lazio momenteel met een defensieve crisis, maar liet Sabatini toch nog Manuel Belleri vertrekken naar Atalanta Bergamo. De 30-jarige verdediger was nog één van de weinige fitte achterhoedespelers. Als versterking werden vele namen genoemd, maar uiteindelijk kwam alleen Ivan Artipoli, een speler die te min was voor Sampdoria en nog geen enkele ervaring heeft op het hoogste niveau.
 
“Ondergetekende Walter Sabatini verkondigt dat hij vandaag zijn samenwerking met Lazio heeft beëindigd,” valt te lezen in een verklaring. “Ik ben ervan overtuigd dat ik niet alles gedaan heb wat van mij geëist werd door voorzitter Claudio Lotito om de ploeg voor het seizoen 2007/2008 te vervolledigen.”


Wil ook jij door ons op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Voetbalkrant News Reader [ hier ]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties