Kranten niet mals voor Vandereycken

Dirk Pieters
| 0 reacties
Kranten niet mals voor Vandereycken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels hebben zich woensdagavond opnieuw laten vangen. De ploeg van bondscoach Rene Vandereycken gaf tegen Kazachstan nog een 0-2 voorsprong uit handen. De Belgische kranten zijn dan ook niet mals voor de bondscoach en zijn spelers.

Het Laatste Nieuws: "Twee wedstrijden op rij winnen is voor de Rode Duivels blijkbaar onmogelijk. Meester-tacticus Vandereycken was niet in staat een voorsprong vast te houden tegen het nummer 115 van de wereld."

Het Nieuwsblad: "De eerste helft was best aangenaam om volgen, maar toen Mirallas naar de kant werd gehaald uit angst voor de tegenstander liep het mis. Vandereycken moet beseffen dat de Rode Duivels willen aanvallen en niet kunnen terug kruipen."

De Morgen: "Het was woensdagavond een wedstrijd zoals onze campagne was begonnen: een drama. België kende opnieuw een ontgoocheling in het godvergeten Almaty."

Gazet van Antwerpen: "De Rode Duivels speelden een half uur uitstekend, maar na het opofferen van Mirallas liep het mis. Een desastreuze wissel van René Vandereycken."

La Dernière Heure: "Mathematisch is het EK nog mogelijk. Toch deed Vandereycken er alles aan om België buitenspel te zetten met de vervanging van Mirallas." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties