Anderlecht en Club Brugge laten punten liggen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht en Club Brugge laten punten liggen
Foto: © SC

Zaterdagavond stonden er zeven wedstrijden op het programma. Club Brugge en Anderlecht kwamen thuis in actie tegen Lokeren en Zulte Waregem, maar dat zorgde voor heel wat verrassingen. Zowel Anderlecht als Club Brugge kwamen niet verder dan een gelijkspel. Paars-wit gaf een 2-0 voorsprong uit handen en ook blauw-zwart kon zijn 1-0 voorsprong niet vast houden.

Cercle Brugge kon wel winnen. De ploeg van trainer Glen de Boeck won met 0-1 op het veld van Roeselare. Door de overwinning klimt Cercle Brugge mooi op in het klassement.

Germinal Beerschot hield ook de drie punten thuis. Tegen de gang van het spel in won de Antwerpse club met 1-0. Ederson zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

KV Mechelen heeft er een nieuw puntje bij. Malinwa kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Moeskroen. Custovic en Nicoise zorgden voor de bezoekende doelpunten, maar een laat penalty-doelpunt van Ivens zorgde uiteindelijk voor een gelijkspel.

Doelpunten maken blijft voor Westerlo een moeilijke zaak. De ploeg van Jan Ceulemans kwam opnieuw niet tot scoren. Het bleef steken op een 0-0 gelijkspel tegen Dender EH.

Uitslagen:

Club Brugge – Lokeren 1 – 1

Bergen – Brussels 2 – 1

Roeselare – Cercle Brugge 0 – 1

G. Beerschot – Charleroi 1 – 0

Westerlo – Dender EH 0 – 0

KV Mechelen – Moeskroen 2 – 2

Anderlecht – Zulte Waregem 2 – 2
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties