Geel: 'Slaan de bal keihard terug naar de bond'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geel: 'Slaan de bal keihard terug naar de bond'
Foto: © SC

De rechter besliste gisteren in de 'neverending story' rond Geel en Namen dat Verbroedering Geel nu toch in de tweede klasse moet spelen. Bij de kempense vereniging zijn ze erg tevreden dat ze toch hun slag thuis hebben gehaald.

"We slaan de bal onverwacht keihard terug naar de bond. Maar goed, de bond heeft ons ook koud gepakt. Donderdagochtend heeft onze advocaat me opgebeld dat we nog één ding konden doen maar dat het wel meteen moest gebeuren. Ik zei meteen dat we het moesten doen. Voila, de bond krijgt de bal nu terug in het gezicht" aldus een triomferende Geel-voorzitter William Verkest in Gazet van Antwerpen.

"Ik kan tamelijk veel verdragen maar woensdag na de uitspraak kookte ik vanbinnen. Nu ben ik tevreden want we hebben waar we recht op hebben", aldus Verkest. Ook ex-voorzitter Vic Keersmaeckers is tevreden. "We moesten iets doen want we werden onrecht aangedaan. De uitspraak van de rechter is logisch", aldus de ex-preses in Het Nieuwsblad. Keersmaeckers is de zaakvoerder van de sponsor die naar de rechtbank stapte en gelijk haalde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties