NAC laat NEC verweesd achter

Jimmy Wouters

NAC Breda heeft zondagmiddag met 0-1 gewonnen op het veld van NEC Nijmegen. Dat is meteen het enige dat onthouden moet worden van een ontstellend zwak duel.

De supporters in de Goffert kregen maar bitter weinig waar voor hun geld. De wedstrijd kwam erg traag op gang en beide ploegen gaven mekaar erg weinig ruimte. Het spel speelde zich dan ook vooral op het middenveld af en dat leverde geen kansen op.

Typerend voor de wedstrijd was de 0-1. Vlak voor rust viel de bal na een rommelige fase voor de voeten van De Graaf die raak schoot.

In de tweede helft drukte NEC de bezoekers wel tot tegen het eigen doel, maar kansen vloeiden daar niet uit voort. Het was NAC dat op de tegenaanval nog het dichtst bij een treffer was, maar onder andere Feher verzuimde de score verder uit te diepen. [AN]