Standard, Genk en Gent willen profiteren

Rita De Meyer
| 0 reacties
Standard, Genk en Gent willen profiteren
Foto: © SC

Na het onverwachte puntenverlies van zowel Anderlecht als Club Brugge kunnen AA Gent, Standard en Racing Genk zondagavond een goede zaak doen. Met een zege kunnen de drie optimaal profiteren van de verrassende zaterdagavonduitslagen.

Maar ééntje zal de kans toch aan zich moeten laten voorbijgaan, want met AA Gent en Standard staan twee topteams tegenover elkaar. De Buffalo's vermijden maar beter een nederlaag na de teleurstellende één op zes uit de voorbije twee wedstrijden. Die zorgen heeft Standard niet. De Rouches stormen door de competitie en willen op Gent hun zesde zege op rij boeken. Als de Rouches winnen, nemen ze een voorsprong van maar liefst vier punten op de rest. Van een kans gesproken. Standard moet het echter zonder Milan Jovanovic doen, de topscorer geraakt zo goed als zeker niet speelklaar.

Racing Genk heeft met Sint-Truiden een makkelijkere opdracht. Althans op papier, want Sint-Truiden zal zich tegen de grote rivaal niet zomaar laten inpakken. Het is voor STVV trouwens van moetens, na de desastreuze competitiestart zonder ook maar één punt. Benieuwd of het tegen Genk wél lukt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties