Analyse Jovanovic blijft op kop, Gombami op komst

Dirk Pieters
| 0 reacties
Jovanovic blijft op kop, Gombami op komst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend vielen er niet zo heel veel doelpunten in de eerste klasse. Ook geen echte verschuivingen dus in het klassement van de topschutters. Na zes speeldagen staat Milan Jovanovic nog steeds bovenaan het klassement.

De aanvaller van Standard maakte tot nog toe zeven doelpunten. Dat zijn er twee meer dan Christophe Gregoire. De middenvelder van AA Gent kende een schitterende start, maar staat de laatste twee weken droog.

Achter de speler van AA Gent vinden we vijf spelers terug. Joseph Akpala en Mbokani bleven op vier doelpunten staan. Ook Oleg Iachtchouk kon afgelopen weekend niet scoren. Zijn ploegmaat Gombami trof wel tweemaal raak in de wedstrijd tegen Roeselare. Ook Adnan Custovic was aan het feest dit weekend. De aanvaller was goed voor één treffer tegen KV Mechelen.

De aanvallers van Club Brugge en Anderlecht laten het nog steeds afweten. Zowel Sterchele, Sonck, Mpenza als Théreau konden ook dit weekend niet scoren. Bij Anderlecht was het Hassan die goed was voor twee doelpunten en bij blauw-zwart was het ook middenvelder Blondel. [AN]

Stand

Milan Jovanovic 7
Christophe Grégoire 5
Mbokani 4
Joseph Akpala 4
Oleg Iachtchouk 4
Gombami 4
Adnan Custovic 4

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties