President Inter uit kritiek op Chivu

Dirk Pieters
| 0 reacties
President Inter uit kritiek op Chivu
Foto: © SC

De Roemeen Christian Chivu raakte vorige week in de oefenwedstrijd tegen Duitsland geblesseerd aan de schouder. Hij zal enkele weken buiten strijd zijn. Dat is geen goed nieuws voor de coach van Inter, Roberto Mancini, die ook Materazzi al moet missen. Bovendien kan hij in de Champions League wedstrijd tegen Fenerbahçe geen beroep doen op Burdisso, Cordoba en Maicon, die allen een schorsing uitzitten.
 
Mancini heeft dus vooral in de verdediging serieuze problemen. Dat zint president Massimo Moratti van Internazionale niet en die liet dat ook duidelijk verstaan. “Chivu wist dat we kampten met enkele schorsingen en blessures en dat hij daarom niet alleen belangrijk, maar onmisbaar zou zijn", aldus Moratti.
 
De preses vindt dat het niet kan dat Chivu een oefeninterland voorrang gaf op de belangen van zijn eigen club. Het is echter niet enkel Chivu die voor problemen zorgt, ook Viera keerde geblesseerd terug na twee interlands voor Frankrijk.
 
Mancini zal waarschijnlijk als centrale duo nieuwkomer Rivas opstellen aan de zijde van Walter Samuel, die uit blessure terugkeert.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties