Kalender in tweede opnieuw aangepast

Dirk Pieters
| 0 reacties
Kalender in tweede opnieuw aangepast
Foto: © SC

De Kalendercommissie van Tweede Nationale Afdeling heeft de kalender voor het seizoen 2007/2008 herzien. Op basis van de opmerkingen van enkele clubs worden de speeldagen die op een woensdag waren voorzien beter gespreid. Ook de slotspeeldag werd aangepast.

De eerste speeldag blijft behouden en zal in het weekeinde van 22 september gespeeld worden. De tweede speeldatum zal niet op woensdag 26 september plaatsvinden, maar in het weekeinde van 29 september. De eerste speeldag die op woensdag gespeeld wordt is de vierde speeldag op woensdag 10 oktober. In totaal blijft het aantal speeldata op woensdag hetzelfde (6), maar zijn ze beter gespreid tijdens het seizoen.

De twee slotspeeldagen, op 4 en 11 mei 2008, werden ook aangepast. De speeldatum die aanvankelijk op 11 mei geprogrammeerd was (waarvan al een aantal wedstrijd gespeeld zijn), verschuift naar het weekeinde van 26 april. Op die manier zijn er van de wedstrijden op de twee laatste speeldata nog geen enkele gespeeld. De nieuwe kalender zal gepubliceerd worden op 20/9.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties