Bayern en Leverkusen met gemak

Philippe Crols

Bayern München staat opnieuw aan de leiding. Nadat Hertha BSC 24 uur mocht proeven van de leiding, stelde Bayern orde op zaken in Karlsruhe. Ook Leverkusen won met overtuigende cijfers: 0-3 in Hannover.

Karlsruhe – Bayern  1-4

Het duo Klose-Toni bewees weer eens waarom Bayern er afgelopen zomer zoveel geld voor neertelde. Na twintig minuten hadden de Duitser en de Italiaan de titelfavoriet al op 0-2 gezet. Na rust maakte Altintop er al vrij snel 0-3 van. Porcello zorgde er echter wel voor dat het nog een beetje spannend werd. Een kwartier voor tijd nam Ze Roberto dan alle twijfels weg.

Hannover – Leverkusen 0-3

Ook Bayer Leverkusen heeft blijkbaar zijn draai gevonden in Duitsland. De bezoekers moesten wel tot na rust wachten vooraleer ze afstand konden nemen. Meteen na rust opende Kiessling dan de score. De dure aankoop Vidal verdubbelde twintig minuten voor tijd de voorsprong. Gekas scoorde ook nog op strafschop en legde daarmee de 0-3-eindstand vast.