Inter-speler verliest plots het bewustzijn

Inter-speler verliest plots het bewustzijn
Foto: © SC

Nelson Rivas maakt geen deel uit van de selectie van Inter die het zondagnamiddag opneemt tegen Livorno. De Milanese club maakte bekend dat de Colombiaanse verdediger ziek is. De Gazzetta dello Sport wist echter te achterhalen dat Rivas zaterdag op training het bewustzijn verloor zonder enige aanleiding.
 
Inter werkte zaterdagnamiddag een laatste training af met het oog op de wedstrijd tegen Livorno. Rond 15u45 viel Rivas ineens zonder aanleiding neer wat voor paniek zorgde in de rangen van Inter rekening houdend met wat Antonio Puerta enkele weken geleden overkwam. De Colombiaan was echter snel weer bij bewustzijn en kon op eigen kracht het oefenveld verlaten.
 
Rivas werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis in Cinisello waar hij al onderzoeken onderging en zondag nog meer onderzoeken zal ondergaan. De verdediger kwam afgelopen zomer over van River Plate voor 7,5 miljoen euro en maakte afgelopen woensdag zijn debuut voor de Milanese club in het met 1-0 verloren Champions League-duel tegen Fenerbahçe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties