Interview Voorzitters na Brussels – Sint-Truiden

T. Coremans
| 0 reacties
Voorzitters na Brussels – Sint-Truiden
Foto: © SC

Zowel Johan Vermeersch als Guy Mangelschots bleven na de wedstrijd vrij nuchter over het geleverde spel. Beiden hadden een zelfde visie over de wedstrijd al kon de ene ietwat rustiger toeleven naar de volgende uitdaging dan de andere. Frontman Vermeersch ergerde zich vooral aan het teveel aan kaarten die geslikt werden.

"In de eerste helft mochten we tevreden zijn dat we niet achterkwamen, het kon makkelijk 0-1 hebben gestaan bij de rust. STVV was niet zo sterk als in hun vorige partijen ondanks hun overwicht gedurende de eerste helft. Mijn ploeg heeft echter met volle overtuiging de tweede helft aangevat en tot een prima einde gebracht. Het was een sobere wedstrijd maar het belangrijkste zijn de drie punten. Jammer van de vele gele kaarten. Met zo'n kleine kern moeten we op onze hoede zijn", lichtte de voorzitter van FC Brussels toe.

Guy Mangelschots op zijn beurt gaf geen krimp na de nederlaag maar gaf toe dat verandering noodzakelijk is. STVV blijft immers alleen achter met 0 op 21! Een unicum in de geschiedenis van de club.

"We konden de wedstrijd afmaken voor de rust doordat we het hele spel dirigeerden. Na de rust zag ik een andere ploeg zonder overtuiging noch vorm. We kropen achteruit en lieten de tegenstander komen. Timothy Dreesen speelde een degelijke wedstrijd maar kwam, net zoals enkele andere, nog wat conditie tekort op het einde", verduidelijkte Mangelschots. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties