KVM komt niet ongeschonden uit de strijd

KVM komt niet ongeschonden uit de strijd
Foto: © SC

KV Mechelen verloor dit weekend niet alleen met 2-0 tegen Zulte Waregem, tevens niet alle spelers kwamen ongeschonden uit de strijd. Daarnaast is ook de blessure van Jerôme Colinet erger dan eerst werd gedacht en trekt Iddi dinsdag naar het UZ van Antwerpen.
 
Dinsdag moeten zowel Aleksandar Bajevski (foto) als Xavier Chen een echografie ondergaan. Beiden sukkelen met een contractuur, Bajevski in de quadriceps en Chen in de hamstrings, en onderzoeken moeten aantonen hoe erg deze zijn. De medische staf spreekt echter al van slechts lichte blessures waardoor de inactiviteit waarschijnlijk niet langer dan een aantal dagen zal zijn.
 
Minder goed nieuws kwam er van Jerôme Colinet. Waar men eerst dacht dat de 24-jarige middenvelder enkel een bloeduistorting had, blijkt nu dat hij tevens een spierscheur heeft opgelopen. Colinet kwam nog niet in actie voor KV Mechelen en zal dat de eerstkomende vier weken ook niet doen.
 
Tevens heeft de medische staf vragen bij de blessure van Abdul Iddi. Men vraagt zich af hoe het komt dat de Ghanees na een lange periode van inactiviteit door een buikspierblessure terug zo snel geblesseerd is geraakt. Dokter Gielen zal daarom Iddi dinsdag in het UZ van Antwerpen aan een gespecialiseerd onderzoek onderwerpen. Kristof Imschoot is dan weer hersteld na een overbelasting van de spieren. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties