Analyse Topschutters: geen verandering aan de top

Dirk Pieters
| 0 reacties
Topschutters: geen verandering aan de top
Foto: © SC

Een dagje later dan anders, door de maandagavondwedstrijd van Standard tegen Westerlo, geeft Voetbalkrant.com jullie iets meer info over de doelpuntenmakers van afgelopen weekend. Weinig veranderingen aan de top van het klassement.
 
Milan Jovanovic kwam met Standard niet in actie op maandagavond. De aanvaller had nog teveel last van een blessure en blijft zo op zeven doelpunten staan. Door de afwezigheid van de Standard-spits konden de achtervolgers goede zaken doen.
 
Toch konden enkel Adnan Custovic en Akpala profiteren. Beide heren kwamen één keer tot scoren en brachten zo hun totaal op vijf. Dat zijn er evenveel dan Christophe Grégoire van AA Gent.
 
Gombani en Iachtchouk, allebei Cercle Brugge, blijven op vier staan. Ook Mbokani, die het maandag opnam tegen Westerlo, kon niet scoren.
 
François Sterchele bracht zijn totaal tegen Charleroi op drie. De ex-aanvaller van Germinal Beerschot kon van op de stip zijn derde van het seizoen maken. Op Wesley Sonck is het nog even wachten.
 
Bij de assists blijft Toama op nummer één staan. De middenvelder van Standard schotelde al vijf doelpunten voor. Achter hem, met vier assists, staan Cordaro, De Smet en De Sutter.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties