Doelwachtersprobleem bij KSV Temse

Gentil Dossche
| 0 reacties
Doelwachtersprobleem bij KSV Temse
Foto: © SC


KSV Temse heeft doelwachtersprobleem
 
Pech blijft onze doelmannen achtervolgen.  Iedere voetballiefhebber weet dat Andy Vandenabeele na een zware blessure keihard werkte aan zijn terugkeer op het hoogste vlak. Samen met fysicaltrainer Jan Van Damme leek hij te slagen want op de eerste competitiedag werd hij aangeduid als wisseldoelman. Het grootste leed leek geleden, maar op training sloeg het noodlot opnieuw toe en Vandenabeele diende af te haken. Een eerste consult bij dokter De Clercq stelde dat er misschien wel een operatieve ingreep nodig zal zijn om het herstel vlot te laten verlopen. Vrijdag as (28/9) weet Andy meer nadat hij een ct-scan laat nemen.
De 17-jarige Yannick De Laet blesseerde zich zaterdag (22/9) tijdens het invallersduel in Berchem. Controle in het ziekenhuis zegde dat het om een zware enkelkneuzing gaat. Hoelang deze talentrijke jonge doelman langs de kant moet blijven is nog niet duidelijk. Woensdag (26/9) volgde een eerste onderzoek en jammer genoeg kon men nog geen juiste diagnose stellen omdat het gezwel nog onvoldoende geslonken was. Pas volgende week hoopt de behandelende geneesheer meer duidelijkheid te krijgen. Belangrijk voor Yannick is uiteraard het feit of de gewrichtsbanden van de enkel al dan niet geraakt zijn. We duimen alvast voor een spoedig herstel.
Door deze twee blessures is het aantal fitte doelmannen teruggebracht tot 1,  Bart De Brouwer. Vandaar dat de sportief verantwoordelijken op pad trekken om een nieuwe doelman aan te trekken.
Bron: Chris Verbeeck, algemeen manager KSVT (0477 614 381)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties