Serhat: 'Mirakel dat ik er weer bij hoor'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Serhat: 'Mirakel dat ik er weer bij hoor'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De spelers van landskampioen RSC Anderlecht mogen dan wel een persstop hebben ingelast tot na de wedstrijd in Rapid Wien, de Turk Serhat Akin kon wel nog even met de pers praten. De spits scoorde het enige doelpunt vorige week tegen de Oostenrijkers en was ook verantwoordelijk voor de late gelijkmaker voor zijn club bij RC Genk.

Serhat ging nochtans door een heel moeilijke periode. Hij heeft een erg zware buikspierblessure achter de rug en ook een minder geslaagd avontuur in de Duitse tweede klasse bij 1.FC Köln. "Het is dan ook een mirakel dat ik weer bij de ploeg hoor. Ik heb zowat de zwaarste operatie achter de rug die een voetballer kan meemaken en een half jaar lang mocht ik geen bal aanraken", aldus de Turk in de krant Gazet van Antwerpen.

"Scoren in de afgelopen week deed mij dan ook erg veel deugd maar ik ben vooral blij dat ik geen nieuwe blessure heb opgelopen. In vier dagen tijd heb ik twee volledige wedstrijden gespeeld en daar zijn mijn spieren eigenlijk nog niet klaar voor", besluit de gelukkige Turk.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties