Stuttgart met mes op de keel

Philippe Crols
| 0 reacties
Stuttgart met mes op de keel
Foto: © SC

Door omstandigheden hebt u van vier wedstrijden op dinsdag geen voorbeschouwing gekregen. Op de wedstrijden van woensdagavond blikken we wel even vooruit.

Stuttgart moet winnen

Bij landskampioen Stuttgart heeft trainer Armin Veh dan wel een contractverlenging gekregen, maar heel goed heeft Stuttgart het er tot dusver nog niet vanaf gebracht. Met zeven punten uit zes wedstrijden vinden we de landskampioen dan ook terug in de rechterkolom. Dat wil zeggen dat Veh en zijn manschappen tegen Bochum al meteen met het mes op de keel staan. Bochum heeft op dit moment acht punten en is daar tevreden mee.

Bayern München is nog altijd de fiere leider in Duitsland en neemt het woensdagavond op tegen rode lantaarn Cottbus. Dat Cottbus wees zijn trainer na de verloren wedstrijd tegen Wolfsburg de deur. Hopelijk voor de laatste in de stand heeft het iets uitgehaald.

Leverkusen sluipt dichterbij

Een ploeg die slecht begonnen was, maar inmiddels toch op kousevoeten in de top van het klassement is binnengekomen, is Bayer Leverkusen. Bayer hoopt om de goede lijn van de laatste weken door te zetten in Nürnberg. Toch doet de bekerwinnaar er goed aan om nog eens te winnen, want met vijf punten staat het op de voorlaatste plaats.

Voor het overige staan er nog twee partijen op het programma. Bielefeld en Frankfurt proberen zich tegen respectievelijk Hannover en Karlsruhe te handhaven in de top van de klassering.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties