Aimé Anthuenis in Studio 1 op zondag

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Aimé Anthuenis in Studio 1 op zondag
Foto: © SC

Frank Raes bespreekt samen met Peter Vandenbempt en Aimé Anthuenis de drie belangrijke zondagavondmatchen: Standard - Germinal Beerschot, Brussels - Club Brugge en Roeselare - Anderlecht.

Van de drie overblijvende Belgische clubs in Europa wist enkel Anderlecht zich deze week te plaatsen voor de poulefases van de UEFA-beker. Club Brugge gaf een 0-1 voorsprong uit de heenmatch tegen Brann Bergen uit handen. Club verloor op eigen veld met 1-2 en strijdt niet meer mee in Europa. Een moedig Standard hield Zenit Sint-Petersburg op een 1-1 gelijkspel, maar dat was niet voldoende om de 3-0 uit de heenwedstrijd op te halen.

De drie clubs die donderdag Europees speelden, spelen zondagavond hun negende wedstrijd in de eerste klasse. Competitieleider Standard krijgt in de vooravond het bezoek van Germinal Beerschot. Aimé Anthuenis, technisch directeur bij Germinal Beerschot, zag zijn club nog maar twee keer winnen dit seizoen en hoopt op een stunt op Sclessin. Later op de avond trekt Anderlecht naar Roeselare en Club Brugge naar Brussels. Deze drie wedstrijden worden ruim samengevat in Studio 1 op zondag.

In de 'Pinanti is Pinanti Cup' blijven er nog tien Limburgse miniemen over. Zondag trappen zij penalty's tegen Stijn Stijnen, de keeper van de Rode Duivels. De drie miniemen die de meeste doelpunten scoren mogen meedoen aan de grote finaleronde. De scheidsrechter die de pinanti's in goede banen leidt, is Jérôme Efong Nzolo.

Studio 1, zondag 7 oktober om 22u55 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties