De Witte zwaar ontgoocheld na STVV-debacle

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Witte zwaar ontgoocheld na STVV-debacle
Foto: © SC

Het gaat AA Gent momenteel niet voor de wind. Dit weekend werd in de slotfase van de partij verloren van hekkensluiter Sint-Truiden met 2-1. Ivan De Witte, voorzitter van AA Gent, is zwaar ontgoocheld. "Het tij moet dringend keren. We moeten ons gaan bezinnen want er schort duidelijk iets", aldus de preses van de Buffalo's.

Ivan De Witte vertoefde de afgelopen week aan de Franse Azurenkust. Veel genot zal hij zaterdagavond niet gehad hebben. "Ik kon de match enkel via radioflitsen volgen, maar mijn onvolledig wedstrijdbeeld was alleszins niet positief. Ik kan alleen maar zeggen hoe zwaar ontgoocheld ik ben", aldus De Witte in de krant Het Laatste Nieuws.

"Excuses tellen niet. Intrinsiek zijn wij de betere van Sint-Truiden. We moeten ons dringend gaan bezinnen. Dit is nog geen crisissituatie maar het tij moet dringend keren", waarschuwt De Witte. Gent-manager Michel Louwagie treedt zijn voorzitter bij maar was zeer karig met zijn commentaar. "Dit is de zoveelste gemiste kans en een onbegrijpelijke nederlaag", klinkt het veelzeggend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties