Dender: 'We hebben de Jupiler League onderschat'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dender: 'We hebben de Jupiler League onderschat'
Foto: © SC

De neo-eersteklasser FCV Dender en KV Mechelen doen het niet zo goed in de Jupiler League. Vorige week al hadden de Maneblussers al aangegeven dat ze de hoogste voetbalklasse toch wat onderschat hadden. Eén week later is het nu de beurt aan FCV Dender. Zij maakten na een derde van de competitie een eerste balans op.

Dender staat momenteel op de laatste plaats in de stand. "We hadden ons eerste klasse iets anders voorgesteld. Het probleem is dat we zo moeilijk tot scoren komen", aldus Dender-preses Patrick De Doncker die weet waar het probleem zit in zijn kern. "Wij dachten dat het niveauverschil met tweede klasse toch kleiner was."

"Wedstrijden bekijken in eerste klasse of oefenen of bekeren tegen eersteklassers is toch nog iets anders dan iedere week knokken voor de punten", gaat De Doncker verder. De voorzitter van de Oost-Vlaamse club ziet ook de positieve kanten van de Jupiler League. "Financieel is eerste klasse een zegen. We kunnen nu meer sponsors aantrekken", besluit De Doncker op Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties