Club Brugge gelinkt aan Ziv

Club Brugge gelinkt aan Ziv
Foto: © SC

Ook Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op een Israëliër. Volgens de Israëlische pers wil de huidige competitieleider in januari Yoav Ziv binnen halen. De links-back van Beitar Jeruzalem werd eerder dit seizoen ook al gelinkt aan RSC Anderlecht.
 
Michael Klukowski is na dit seizoen einde contract. Een extra nadeel is dat de Canadees in Frankrijk woont en het gunstig fiscaal voordeel voor hem wegvalt. Luc Devroe liet al weten dat het onmogelijk is om hem hetzelfde loon te geven als de links-back in Frankrijk blijft wonen wat Klukowski toch graag zou willen.
 
In zijn zoektocht naar een nieuwe links-back is Club dus gestoten op Ziv. Een delegatie zou vorige zondag het duel tegen Maccabi Netanya hebben bijgewoond en daarna de onderhandelingen met Jeruzalem hebben opgestart. Ziv is een 26-jarige speler die op elke positie in de verdediging uit de voeten kan en tevens op de flanken kan spelen. Bij Hapoel Nazareth, de ploeg die hij in zomer van 2005 verliet voor Beitar, speelde hij zelfs in de spits. In totaal speelde Ziv al meer dan 60 competitiewedstrijden voor Beitar en wist hij daarin twee maal te scoren. Tevens droeg hij al negen maal het Israëlisch shirt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties