'Dit heb ik nog nooit gezien'

'Dit heb ik nog nooit gezien'
Foto: © SC

MVV leek in Helmond lange tijd op weg naar de periodetitel, maar een eigen doelpunt van Tom Daemen twintig minuten voor tijd zorgde ervoor dat Go Ahead Eagles alsnog met de periodetitel kon gaan lopen. Gunter Thiebaut, die voor één keer niet tot scoren toe kwam, was er het hart van in.
 
“Dit heb ik nog nooit gezien!”, schreeuwt Thiebaut zijn frustratie uit na de wedstrijd. “We verliezen de periodetitel door een own-goal twintig minuten voor het einde van de wedstrijd.”
 
Thiebaut had wel lovende woorden voor de eigen aanhang, die niet was toegelaten in het stadion van Helmond en dan maar in eigen stadion de wedstrijd op een reuze-scherm volgde. “Onze fans waren niet toegelaten”, legt Thiebaut uit. “Ze hadden een groot scherm in ons stadion gezet waar er 3000 man de wedstrijd heeft gevolgd. Ondanks het verlies van de periodetitel stond er nog zeker 500 man ons op te wachten met Bengaals vuur. Ze wouden ons steunen en feliciteren voor wat we al gepresteerd hadden. Zo’n fantastisch publiek heb ik nog nooit gezien!”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties