Berlusconi hengelt wederom naar Adriano

Berlusconi hengelt wederom naar Adriano
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Berlusconi heeft wederom de interesse van AC Milan in Adriano bevestigd. De voorzitter van AC Milan deed dat twee weken geleden ook al eens. Adriano zit momenteel in Brazilië waar hij op voorspraak van Inter in therapie is.
 
“Bij Milan zou hij de ideale omgeving vinden om terug te keren naar de top”, liet Berlusconi zich ontvallen. “Dit is een plaats die een speler zoals hem zou moeten inspireren. Al wat ik wil zeggen is het volgende: Noem mij een club die Adriano niet wil. We hebben een buitengewone omgeving, hebben nooit een crisis of ongelukkige spelers die klagen.”
 
Het staat zo goed als vast dat Adriano Inter ofwel in januari ofwel op het einde van het seizoen verlaat. De spits en coach Roberto Mancini kunnen immers niet meer door dezelfde deur. Het lijkt anderzijds weinig waarschijnlijk dat Inter, gelet op de transfers in het verleden, de Braziliaan zal verkopen aan Milan. Daarom dat er nu ook in Italië geruchten ontstaan dat Adriano zijn contract wenst te ontbinden om dan te kunnen overstappen naar Milan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties