Redknapp droomt van Engeland

Kristof Blomme
| 0 reacties
Redknapp droomt van Engeland
Foto: © SC

Engeland is, na het ontslag van Steve McClaren, op zoek naar een nieuwe bondscoach. Na Fabio Capello liet ook Harry Redknapp weten geïnteresseerd te zijn in de job. 

Woensdag ging Engeland met 2-3 onderuit tegen Kroatië, waardoor het zich niet kon plaatsen voor het EK komende zomer. Daags na de wedstrijd werd bondscoach McClaren ontslagen, waardoor de FA op zoek moet naar een nieuwe bondscoach. 

Nadat eerder de Italiaanse topcoach Fabio Capello liet weten interesse te hebben in de job gaf ook Harry Redknapp toe dat de job hem niet onberoerd laat. Redknapp is op dit ogenblik manager van Portsmouth. 

"Laat ons eerlijk zijn, als je Engels bent en de FA biedt je de job aan van bondscoach aan, dan denk ik niet dat er ook maar iemand 'nee' zou zeggen. Ik heb enkele Engelse managers horen zeggen dat ze de job zouden weigeren, maar misschien zeggen ze dat enkel omdat ze denken dat ze niet zullen aangeduid worden. Als je in de voetbalwereld stapt dan is het een droom om manager te worden van een club uit de Premier League. Maar je land coachen is zelfs nog een grotere droom. Hoe kun je zoiets niet doen?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties