Ronaldo schiet Manchester naar tweede plaats

Steurbaut Kersten

Manchester United staat terug op de tweede plaats in de Premier League. Cristiano Ronaldo zorgde met twee doelpunten voor een 2-0 overwinning tegen Fulham.

De Mancunians begonnen furieus aan de wedstrijd en werden al na tien minuten beloond voor hun werk. Cristiano Ronaldo schoot een voorzet van Nemanja Vidic in de verste hoek binnen. Nadien kregen de supporters op Old Trafford echter weinig om zich aan op te warmen. Fulham was niet bij machte om Edwin Van der Sar te bedreigen en na rust bezegelde Cristiano Ronaldo, die zondag nog tweede eindigde in de verkiezing van de Gouden Bal, met zijn tweede treffer het lot van de bezoekers. Over and out voor Fulham.

Manchester United nadert dankzij deze overwinning tot op drie punten van leider Arsenal, maar de Gunners hebben nog wel een wedstrijd te goed. [AN]