'Antic nieuwe bondscoach van Servië'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Antic nieuwe bondscoach van Servië'
Foto: © SC

De Spanjaard Javier Clemente zou ontslagen zijn en wordt volgens het Servische dagblad Blic opgevolgd door Radomir Antic. Clemente slaagde er niet in om de Serviërs naar het EK van volgend jaar te loodsen.

Het Servische dagblad Blic meldt vandaag dat Javier Clemente niet langer meer de bondscoach is van Servie. Vorige zomer tekende de Spanjaard nog een contract voor twee extra seizoenen, maar het feit dat Servië niet naar het EK in Oostenrijk en Zwitserland mag, heeft de Servische voetbalbond doen beslissen niet langer meer door te gaan met de oefenmeester.

Morgen zou het ontslag van Clemente officieel bekendgemaakt worden tijdens een vergadering van de Servische voetbalfederatie. Het besluit zou wel al genomen zijn van zodra Servië zich mathematisch niet meer kon plaatsen voor het voetbalfeest in de Alpenlanden.

Naar verluidt zou Radomir Antic de nieuwe bondscoach van het land worden. Vooral in Spanje heeft deze trainer veel aanzien na trainersavonturen bij Atlético Madrid, FC Barcelona en Real Madrid. Ook coachte hij er Real Zaragoza, Real Oviedo en Celta de Vigo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties