Colin Andrews trekt naar Berchem Sport

Steven Bologne
| 0 reacties
Colin Andrews trekt naar Berchem Sport
Foto: © SC

Na de breuk met trainer Ives Serneels dinsdag maakte vierdeklasser Berchem Sport donderdag de naam van zijn opvolger bekend. De Antwerpse club koos voor een ervaren rot in het voetbalwereldje, die in de voorbereiding nog actief was bij Racing Mechelen.

Vierdeklasser Berchem Sport heeft donderdag Colin Andrews aangesteld als opvolger van ex-trainer Ives Serneels. Die werd dinsdag de deur gewezen bij de Antwerpse club op basis van de povere uitslagen in de competitie, de Rooiploeg is inmiddels na een 9 op 36 weggezakt naar de voorlaatste plaats.

Met Andrews haalt Berchem geen onbekende in huis. Hij speelde met geel-zwart midden de jaren ’70 nog in 1ste klasse. Hij voetbalde in het verleden ook bij Queens Park Rangers, Ipswich, Milwall, Straatsburg, Duffel en Merksem. Als trainer was hij de voorbije 30 jaar actief bij Merksem, Tubantia, Hoogstraten, Zwarte Leeuw, Overpelt, Cappellen, Diest, Dessel, Meerhout, Hoboken, Nieuwkerken, Sint-Pauwels en RC Mechelen.

De 59-jarige Andrews staat bekend als een groot motivator en moet met zijn enthousiasme de club naar veiligere oorden brengen in het klassement. De flamboyante Brit bezit met een mix Engels-Nederlands over een geweldig accentje, hij was als 27-jarige de jongste trainer ooit in nationale.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties