Van Heerden: 'Wil mezelf blijven verbeteren'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Van Heerden: 'Wil mezelf blijven verbeteren'
Foto: © SC

Na een lange afwezigheid stond hij het afgelopen weekend voor het eerst opnieuw in de basis. Elrio Van Heerden speelde opnieuw even dartel als voorheen en maakte het de Gentse verdediging bijzonder moeilijk.

Na die wedstrijd had ook hij kritiek op de scheidsrechter. "He killed the game", luidde het toen. Een paar dagen later denkt hij nog steeds hetzelfde. "Ik zal zeker niet de enige zijn die twijfelde aan enkele scheidsrechterlijke beslissingen", staat te lezen op de officiële website van Club Brugge. "Nu moeten we gewoon uitkijken naar de volgende wedstrijd."
 
Over zijn vormpeil is Van Heerden gematigd tevreden. "Ik ben nog niet in topvorm. Men mag niet vergeten dat ik door mijn blessure vier maanden op te halen heb op de rest van de spelersgroep." Daarom relativeert hij de lof die hij krijgt. "Het kan dan wel zijn dat iedereen vol lof is, het ligt in mijn aard om mezelf te blijven verbeteren. Iets wat trouwens elke voetballer kan als hij het zelf wil."
 
De Zuid-Afrikaan gelooft in een negen op negen vlak voor de winterstop. "We hebben reeds bewezen dat we een sterke reeks kunnen neerzetten en met het oog op de concurrenten kunnen we een belangrijke kloof slaan", besluit de dribbelvaardige speler. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties