Lat en paal kostten Barcelona al zes punten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lat en paal kostten Barcelona al zes punten
Foto: © SC

FC Barcelona draait dit seizoen nog niet naar behoren. Het spelpeil is nog niet dat van vorig jaar, maar volgens de Nederlandse krant is er dit jaar ook pech mee gemoeid.

Volgens De Telegraaf zou het doelhout FC Barcelona in de competitie al zes punten hebben gekost. Tot dus ver raakten de Catalanen al elf keer de lat of de paal. Real Madrid staat op het lijstje op de tweede plaats. 'De Koninklijke' raakte al zeven keer het doelhout.

Ook in de andere competities zit het FC Barcelona niet mee. In de Copa del Rey raakte Barcelona al twee keer de paal en ook in de Champions League hield het doelhout de Catalaanse trots van een doelpunt. De grootste pechvogel van de blaugrana is de Franse aanvaller Thierry Henry

Henry trof dit seizoen al vier keer het doelhout maar tegelijkertijd scoorde hij wel al acht keer voor zijn nieuwe club. "Als al die ballen waren binnengegaan, dan hadden we in de Primera Division zes punten meer en stonden we voor Real Madrid", klinkt het bij Barcelona. De Catalanen hebben in de stand nu vier punten achterstand op competitieleider Real.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties