Levante mikt op PSV'er Väyrynen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Levante mikt op PSV'er Väyrynen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse hekkensluiter UD Levante wil zich in de winterstop versterken met Mika Väyrynen. De Finse international zit bij PSV Eindhoven op een dood spoor.

Mika Väyrynen, een 32-voudig Fins international, had dit seizoen lang een kuitblessure maar sinds zijn herstel kreeg hij nog steeds geen speelgelegenheid in de hoofdmacht van de Nederlandse landskampioen. Door die blessure miste Väyrynen ook al een transfer naar de Engelse promovendus Derby County.

Manolo Salvador, de technisch directeur van UD Levante, meldde gisteren tijdens een nieuwsuitzending op de televisiezender Canal 9 dat Väyrynen een belangrijke kandidaat is op het wenslijstje van de club. "Maar er zijn ook nog andere kandidaten die we op het oog hebben. Het is nog te vroeg om conclusies te trekken", besluit Salvador.

UD Levante is momenteel de hekkensluiter in Spanje. De club uit Valencia zal ongetwijfeld de portefeuille opentrekken tijdens de wintertransferperiode om zich uit hun netelige positie te bevrijden. De club haalde amper zeven punten uit veertien wedstrijden. Shota Arveladze (ex-Ajax, ex-AZ en ex-Glasgow Rangers) en Vladan Kujovic (ex-Eendracht Aalst) komen momenteel voor de blauwrode formatie uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties