Davids en Djiba testen bij Blackburn

Luc Goderis
| 0 reacties
Davids en Djiba testen bij Blackburn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week zijn op Ewood Park twee testspelers neergestreken. Mark Hughes liet zowel de Zuid-Afrikaan Lance Davids als de Fransman Dino Djiba een week meetrainen met zijn eerste elftal.

Lance Davids is een 22-jarige verdedigende middenvelder die momenteel onder contract ligt bij het Zweedse Djurgardens.  "Tot dusver gaat alles goed", zei Davids die voorheen ook voor München 1860 speelde.  "Ik logeer bij mijn landgenoot Benni McCarthy en hij zorgt er voor dat ik mij een beetje thuis voel.  Alleen het weer viel wat tegen", besloot Davids.  Zuidafrikaans bondscoach Carlos Alberto Parreira selecteerde hem onlangs voor de nationale ploeg die op 20 januari tegen Ghana speelt in de African Nations Cup.  Davids wordt ook beschouwd als een aanstormend talent die tijdens het WK van 2010 wel eens potten zou kunnen breken.

Middenvelder Dino Djiba speelt al sedert 1999 voor het Franse FC Metz.  De Senegalese Fransman doorliep er de jeugdreeksen en behoort nu al voor het vijfde seizoen tot de A-kern.  Mits een ruime voldoende kunnen beide heren zich in januari waarschijnlijk aan een contract verwachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties