Buffel wacht nog even af

Nico Wieme
| 0 reacties
Buffel wacht nog even af
Foto: © SC

Thomas Buffel wil nog drie weken afwachten vooraleer hij een beslissing neemt over zijn toekomst bij de Glasgow Rangers.

Onze landgenoot Thomas Buffel is al een tijdje weer fit, maar aan spelen komt hij voorlopig niet toe bij zijn Schotse club Glasgow Rangers. “De tijd begint te dringen. Er zijn genoeg clubs met belangstelling”, zegt de middenvelder in Het Nieuwsblad.
 
Volgens diezelfde krant zou landskampioen Anderlecht geïnteresseerd zijn in hem. Alleen vormt zijn loon een struikelblok. “Het is nog te vroeg om over Anderlecht of een andere club te praten”, zegt de aanvallende middenvelder. “Voorlopig hebben de Rangers nog alles in handen. Ik wacht nog drie weken af. Heb ik tegen dan niet gespeeld, dan wil ik vertrekken.”
 
Buffel stond dit jaar zes maanden aan de kant na een knieoperatie, maar is intussen al drie maanden weer fit. Woensdag haalde hij niet eens de selectie tegen Lyon. “Ik heb tot hiertoe twee keer met de trainer gepraat. Hij zei telkens dat ik mijn kans nog wel zou krijgen. Maar ik stel vast dat ik niet word opgeroepen. Ik ben 26 en voel me fysiek in topvorm. De honger om te spelen is groot na mijn revalidatie”, besluit de technisch verfijnde speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties