Proto heeft het niet gemakkelijk

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Proto heeft het niet gemakkelijk
Foto: © SC

Zo snel de carrière van doelman Silvio Proto omhoog schoot, zo snel is het ook bergafwaarts gegaan met de Anderlecht-doelman. De voormalige doelman van de nationale ploeg zit bij paarswit in een sukkelstraatje.

Daniel Zitka is nu al weer een paar jaar de grote man in doel bij RSC Anderlecht. Normaal was het de bedoeling dat die positie zou ingenomen worden door Silvio Proto, maar blessureleed sloeg de Waalse goalie ver terug.

"Ik ben niet van mijn troon gedonderd door Zitka, maar door brute pech. Ik heb mijn plaats niet aan hem verloren, maar door blessureleed", steekt Proto van wal in de krant Gazet van Antwerpen. Proto liep in april 2006 een knieblessure op en kwam door het goede presteren van Zitka niet meer terug in de ploeg.

"Natuurlijk heb ik het niet gemakkelijk. Deze situatie blijft maar duren. Wat kan ik doen? Ik heb niet veel keuze. Ik kan enkel maar hard werken. Ik lig hier nog altijd onder contract", aldus Proto die voorlopig niet weet hoe het nu verder moet. "Binnekort heb ik een gesprek met Herman Van Holsbeeck. Voorlopig weet ik niet wat de toekomst mij kan brengen. Alles moet in dat gesprek duidelijk worden", besluit een teleurgestelde Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties