Thiebaut is Speler van het Jaar

Thiebaut is Speler van het Jaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De aanwezigheid van Gunter Thiebaut bij MVV zal niet als een witte pagina in de geschiedenisboeken verdwijnen. De spits werd immers door de club verkozen als Speler van het Jaar.

Thiebaut speelt nog maar sinds deze zomer bij MVV. Diverse clubs wouden de aanvaller uit Vlaams-Brabant nadat Dender hem niet meer moest hebben. Hij koos voor het project van MVV dat wou promoveren naar de Eredivisie. Thiebaut is momenteel topschutter in de Jupiler League en is daarom voor een groot deel verantwoordelijk dat de club bovenaan rond draait. Ondanks het feit dat hij er nog maar een half seizoen speelt, werd hij dan ook verkozen tot Speler van het Jaar 2007 bij MVV.
 
Maandagavond kan Thiebaut nog een grotere eer te beurt vallen. De goalgetter is immers geselecteerd als Limburgs Voetballer van het Jaar. Hij zal het daarin moeten opnemen tegen spelers van onder andere Roda JC, Fortuna Sittard en VV Venlo. Ook het publiek heeft een woordje te zeggen in deze uitverkiezing via een sms-voting. Om Thiebaut te helpen deze prijs weg te kappen volstaat het om “speler 01” te zenden naar 2211. Dit is echter enkel geldig voor de mensen die aangesloten zijn bij een Nederlands netwerk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties